Σοκόλαση: Η καλύτερη συνταγή για μπουγάτσα σοκολάτας
Υλικά Συνταγής
2 φύλλα σφολιάτα του χεριού σας της alfa
λίγο βούτυρο για το ταψί
Για το σερβίρισμα
2 φύλλα σφολιάτα του χεριού σας της alfa
λίγο βούτυρο για το ταψί
Για το σερβίρισμα
λιωμένη σοκολάτα
ζάχαρη άχνη
Για την κρέμα σοκολάτας
ζάχαρη άχνη
Για την κρέμα σοκολάτας
750 γραμ. γάλα (φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου)
1 μπαστουνάκι βανίλια (σχισμένο κατά μήκος)
40 γραμ. κακάο άγλυκο
50 γραμ. βούτυρο
80 γραμ. ζάχαρη
80 γραμ. σιμιγδάλι ψιλό
1 πρέζα αλάτι
2 αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου)
150 γραμ. κουβερτούρα σε κομματάκια
150 γραμ. σοκολάτα γάλακτος ή πραλίνα σε κομματάκια
1 μπαστουνάκι βανίλια (σχισμένο κατά μήκος)
40 γραμ. κακάο άγλυκο
50 γραμ. βούτυρο
80 γραμ. ζάχαρη
80 γραμ. σιμιγδάλι ψιλό
1 πρέζα αλάτι
2 αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου)
150 γραμ. κουβερτούρα σε κομματάκια
150 γραμ. σοκολάτα γάλακτος ή πραλίνα σε κομματάκια
δΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου