Φτιάξτε σως αλφρέντο σε λίγα λεπτά!
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να συνοδέψτε τα ζυμαρικά σας! Δείτε το βίντεο!
Υλικά:
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
224 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15 % λιπαρά
αλάτι
1/4 του γλυκού (1 πρέζα) μοσχοκάρυδο
1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί Romano
1 κρόκο αυγού
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Λιώνετε το βούτυρο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέστε το αλάτι, το μοσχοκάρυδο, την τριμμένη παρμεζάνα και τριμμένο τυρί Romano. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει, προσθέτουμε μέσα τον κρόκο του αυγού. Σιγοβράζουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 3-5 λεπτά. Σερβίρουμε με φετουτσίνι βρασμένα ή ζυμαρικά της επιλογής σας. Γαρνίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να συνοδέψτε τα ζυμαρικά σας! Δείτε το βίντεο!
Υλικά:
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
224 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15 % λιπαρά
αλάτι
1/4 του γλυκού (1 πρέζα) μοσχοκάρυδο
1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί Romano
1 κρόκο αυγού
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Λιώνετε το βούτυρο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέστε το αλάτι, το μοσχοκάρυδο, την τριμμένη παρμεζάνα και τριμμένο τυρί Romano. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει, προσθέτουμε μέσα τον κρόκο του αυγού. Σιγοβράζουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 3-5 λεπτά. Σερβίρουμε με φετουτσίνι βρασμένα ή ζυμαρικά της επιλογής σας. Γαρνίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου