Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Τερίν γιαουρτιού


Ιδανική επιλογή για δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο

Υλικά

- Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 2/3 κούπας κρέμα γάλακτος
- 2/3 κούπας ζάχαρη
- 1 κουταλιά ζελατίνη διαλυμένη σε 2 κουταλιές ζεστό νερό
- 1/4 κουταλάκι βανίλια
- 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
- 200 γρ. μπισκότα σαβουαγιάρ

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζελατίνη.
  2. Στη συνέχεια, αν θέλουμε, βρέχουμε τα σαβουαγιάρ στο χυμό πορτοκαλιού και βάζουμε σε κάθε ποτήρι 4 όρθια μπισκότα.
  3. Ρίχνουμε λίγη από την κρέμα σε καθένα από τα ποτήρια μας και τα βάζουμε στο ψυγείο να πήξει η κρέμα.
  4. http://m-agapi.blogspot.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου