Ιδανική επιλογή για δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο
Υλικά
- Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 2/3 κούπας κρέμα γάλακτος
- 2/3 κούπας ζάχαρη
- 1 κουταλιά ζελατίνη διαλυμένη σε 2 κουταλιές ζεστό νερό
- 1/4 κουταλάκι βανίλια
- 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
- 200 γρ. μπισκότα σαβουαγιάρ
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζελατίνη.
- Στη συνέχεια, αν θέλουμε, βρέχουμε τα σαβουαγιάρ στο χυμό πορτοκαλιού και βάζουμε σε κάθε ποτήρι 4 όρθια μπισκότα.
- Ρίχνουμε λίγη από την κρέμα σε καθένα από τα ποτήρια μας και τα βάζουμε στο ψυγείο να πήξει η κρέμα.
- http://m-agapi.blogspot.gr/
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου