Επιμονή, αυθεντικότητα και πολυμορφία, είναι μόνο μερικά από τα πολλά ταλέντα της διάσημης food-blogger, Joy Wilson.
H Wilson που είναι αυτοδίδακτη, είναι η δημιουργός του blog "Joy the Baker" που προσφέρει καινοτόμα, μοντέρνα πιάτα κάθε εβδομάδα. Κάθε μήνα, περίπου 600.000 μοναδικοί επισκέπτες σερφάρουν στο "Joy the Baker" blog.
Η Wilson, η οποία ζει στη Νέα Ορλεάνη, ξεκίνησε το blog για να βοηθήσει στην προώθηση της εταιρείας της το 2008, όταν δημιουργούσε ένα online περιοδικό τροφίμων.
Όταν δημοσιεύθηκε το πρώτο βιβλίο μαγειρικής της, το 2012, το εισόδημα από το blog, της προσέφερε μόνο τα θεμέλια για νέες δημιουργικές ευκαιρίες.
"Οι άνθρωποι επισκέπτονται την ιστοσελίδα επειδή τους αρέσει αυτό που έχω να προσφέρω, είτε πρόκειται για μεγάλες συνταγές, είτε για ανόητες ιστορίες και συνδέσμους ή για πράγματα που νομίζω ότι είναι σημαντικά», είπε η Wilson στο CNBC.
Η Wilson έχει υιοθετήσει μια συνεργατική προσέγγιση για τη δημιουργία εισοδήματος και την προώθηση των ταλέντων της.
Έχει δημοσιεύσει δύο διεθνώς επιτυχημένα βιβλία μαγειρικής και γράφει ένα τρίτο για το πρωινό. Επίσης, διασκεδάζει τους ακροατές της με βίντεο που δημιουργεί από κοινού με συναδέλφους της foodbloggers. Ακόμα, η Wilson έχει τηλεοπτική σειρά στο διαδίκτυο που ονομάζεται "Bonkers Awesome" όπου παρουσιάζει νέους bloggers τροφίμων.
"Θέλω να φτιάξω ένα στούντιο που θα είναι παράλληλα κουζίνα και χώρος διδασκαλίας στη Νέα Ορλεάνη. Θέλω να έχω ένα μικρό χώρο όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να έρχονται και να τους μαθαίνω για τα τρόφιμα και να τους εμπνέω πρόσωπο με πρόσωπο", ανέφερε τέλος η Wilson.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου