υλικά
2 στήθη φιλέτο κοτόπουλου, ανοιγμένα (250 γρ το καθένα)
4 sticks Χωριό γραβιέρα Γλυκιά (50-60 γρ)
5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
1 κ.σ. Χωριό μαργαρίνη με ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Οδοντογλυφίδες για το ράψιμο
4 sticks Χωριό γραβιέρα Γλυκιά (50-60 γρ)
5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
1 κ.σ. Χωριό μαργαρίνη με ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Οδοντογλυφίδες για το ράψιμο
εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε τα δύο φιλέτα και τα πασπαλίζουμε με το βασιλικό.
- Στρώνουμε στην άκρη του κάθε φιλέτου τη λιαστή ντομάτα και τα πιέζουμε με το χέρι ώστε να κολλήσουν τα υλικά στο φιλέτο.
- Προσθέτουμε τη γραβιέρα και ρολάρουμε σφιχτά το κάθε φιλέτο, ράβοντας τις άκρες του με οδοντογλυφίδες (κόβουμε τις άκρες από τις οδοντογλυφίδες εάν περισσεύουν).
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.
- Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε τα φιλέτα απ’όλες τις πλευρές.
- Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 25-30 λεπτά περίπου.
- Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες, κόβουμε λοξά τα φιλέτα και σερβίρουμε μεσαλάτα εποχής.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου