http://m-agapi.blogspot.gr
υλικά
1 πράσινη λόλα, πλυμένη και χοντροκομμένη
½ iceberg χοντροκομμένο
4 αποξηραμένα σύκα κομμένα σε φέτες
150 γρ. Χωριό Μυρωδάτο λευκό, τριμμένο
1 κ.σ. κάσιους, ψιλοκομμένα
Για τη βινεγκρέτ
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
20 ml Κόκκινο Ξίδι ΤΟΠ
60 ml Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό
½ κ.γ. μουστάρδα ντιζόν
εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της σαλάτας μαζί με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε.
Tip: Μπορούμε να προσθέσουμε φιλέτο κοτόπουλου ή γαλοπούλας κομμένο σε λεπτές φέτες (ψητό ή βραστό)......
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου