Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ογκρατέν με αυγά και πατατάκια

Συστατικά

  • 10 βραστά, σφιχτά αυγά ψιλοκομμένα
  • 1,5 φλιτζ. ψιλοκομμένο σέλερι
  • 2/3 φλιτζ. μαγιονέζα
  • μισό φλιτζ. καρύδια
  • 2 κ. σούπας ψιλοκομμμένη πιπεριά
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 φλιτζ. τριμμένο τσένταρ
  • μισό φλιτζάνι θρυμματισμένα πατακια...

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1
    Σε ένα μπολ ανάμιξε τα αυγά, το σέλερι, τη μαγιονέζα, τα καρύδια, την πιπεριά, το κρεμμύδι και αλατοπιπέρωσε.
  • 2
    Ανακάτεψε καλά και βάλε το μίγμα σε βουτυρωμένο πυρεξ.
  • 3
    Πασπάλισε με το τυρί και τα πατατάκια.
  • 4
    Ψήσε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.


  • 0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου