Oι πιπεριές είναι από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά της φύσης, ενώ έχει αποδειχθεί ότι ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού απέναντι στους ιούς και σε κάποια μικρόβια.
* 4 φιλέτα μοσχάρι, κομμένα σε φέτες (160 γρ. περίπου το ένα)
* 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, σε κύβους
* 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, σε κύβους
* 1 ρέβα, σε κύβους
* 1 αγγουράκι, σε ροδέλες
* 2 κουταλιές ελαιόλαδο
* φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι
* λίγο αλατοπίπερο
Aνακατεύετε καλά σε ένα μπολ τις πιπεριές, τη ρέβα, το αγγουράκι, το λάδι και αλατοπιπερώνετε. Ψήνετε τα φιλέτα στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σερβίρετε μαζί με τα λαχανικά και το φρέσκο θυμάρι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου