Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Mοσχάρι με κόκκινες, κίτρινες πιπεριές και ρέβα



Αποτέλεσμα εικόνας για Μοσχάρι με κόκκινες, κίτρινες πιπεριές και ρέβα



Oι πιπεριές είναι από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά της φύσης, ενώ έχει αποδειχθεί ότι ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού απέναντι στους ιούς και σε κάποια μικρόβια.


Υλικά για 4 μερίδες (330 θερμίδες η καθεμία)
* 4 φιλέτα μοσχάρι, κομμένα σε φέτες (160 γρ. περίπου το ένα)
* 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, σε κύβους
* 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, σε κύβους
* 1 ρέβα, σε κύβους
* 1 αγγουράκι, σε ροδέλες
* 2 κουταλιές ελαιόλαδο
* φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι
* λίγο αλατοπίπερο




Εκτέλεση

Aνακατεύετε καλά σε ένα μπολ τις πιπεριές, τη ρέβα, το αγγουράκι, το λάδι και αλατοπιπερώνετε. Ψήνετε τα φιλέτα στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σερβίρετε μαζί με τα λαχανικά και το φρέσκο θυμάρι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου